artelino
Auction of Japanese prints ending in 7 hours, 19 minutes and 15 seconds.

Consignatiezendingen Japanse Houtsnedes

Item # 68224 - Thirty-two Aspects of Customs and Manners of Women - Fuzoku Sanjuni So - Amused - Sold for $300 - 4/14/2016
From the series "Fuzoku Sanjuniso" ("Thirty-two Aspects of Customs and Manners of Women"). "Amused". The Appearance of a High-Ranking Maid in the Bunsei Era (1818 - 1830)".
This series has been very popular and regarded as one of Yoshitoshi's master piece series.
By Yoshitoshi Tsukioka (Taiso) 1839-1892

Een consignatiezending naar artelino voor een veiling is een doeltreffende en risicoloze manier voor een privéverzamelaar een verzameling of een deel ervan te verkopen. Hieronder vindt u informatie en uitleg over wat u en artelino overeenkomen.

Welke kunstvoorwerpen ?

Wij accepteren consignatiezendingen met Japanse houtsneden, en E-hon (Japanse boeken) vanaf de vroege Edo-periode tot eigentijdse kunst toe.

Kwaliteitsstandaard

Alle kunstvoorwerpen moeten voldoen aan een hoge kwaliteitsstandaard. De prenten moeten niet ingelijst zijn en geen passe-partout hebben.

Niet geaccepteerde kunstvoorwerpen

artelino biedt uit principe geen kunstvoorwerpen aan die uitgesproken seksuele beelden laten zien, zoals shunga prenten of voorwerpen met uitzonderlijk wrede afbeeldingen.

Minimumwaarde

De totale waarde van een consignatiezending vanuit Europa moet minimaal USD 500.- zijn en van buiten Europa USD 1.000.-. Een op zichzelf staand artikel moet een minimale verkoopprijs van USD 100.- hebben.

Onderzoek vooraf

Gelieve ons per email een paar foto's te sturen van de prenten of boeken die u in consignatie wilt sturen, alsmede een beschrijving van elke prent en uw idee van de minimale verkoopprijs.

Commissie en betaling

U betaalt een consignatietarief van 24.00% op de veilingprijs van alle verkochte voorwerpen. Wij maken binnen twee weken na afloop van de veiling de veilingsverkoopprijs met aftrek van het consignatietarief aan u over. Betaling vindt plaats in USD, EURO of Britse ponden - naar uw keuze. Wij brengen geen andere kosten in rekening en u hoeft niet te betalen voor onverkochte voorwerpen.

Afrekeningsoverzicht

artelino stuurt u binnen twee weken na de veiling een voorlopig afrekeningsoverzicht en later, indien er retourzendingen van klanten zijn geweest, een bijgewerkt overzicht. Dit afrekeningsoverzicht bevat een lijst van alle verkochte en onverkochte voorwerpen, onze commissie, eventuele BTW en uw individuele artikelnummers (indien u die bij uw zending had gevoegd).

Onverkochte voorwerpen

Onverkochte voorwerpen worden twee weken na afloop van de veiling aan u geretourneerd.

Verzendingen

Als u ons een zending doet toekomen, zijn de kosten van het transport voor uw rekening en bent u verantwoordelijk voor verzekering. Wanneer wij onverkochte voorwerpen aan u terugsturen, is het omgekeerde het geval. Wij sturen franco aan boord (F.O.B.) en zorgen voor verzekering. Eventuele douaneheffing en behandeling zijn voor de verantwoordelijkheid van de ontvanger.

Als u een verzending aan ons doet van buiten de Europese gemeenschap, gelieve dan op het verschepingsformulier dat aan het pakket wordt gehecht, in het vakje voor beschrijving van de inhoud van het pakket, te vermelden "Warennummer 97020000 - japanische Farbholzschnitte". Adresseer het pakket aan:

artelino GmbH
Fuchsbichl 6a
D-82057 Icking
Germany
++49-8178-9978839
++49-8178-9978837
email

Rechten op afbeeldingen en beschrijvingen

Met uw verzending gaat u ermee akkoord dat artelino gerechtigd is de afbeeldingen en alle informatie die verbonden is met het voorwerp, zoals beschrijvingen en prijzen, te gebruiken voor publicatiedoeleinden (mits dit geen inbreuk maakt op auteursrechten).

Contact

Voor uw voorstel voor een consignatiezending of voor verdere vragen kunt u contact met ons opnemen via email

Dieter WanczuraAuthor: Dieter Wanczura

CONDITIONS of USEIMPRINTCONTACTCREATE ACCOUNTaccount_circle